Detta är Profilera

Drivkraften att alltid erbjuda rätt produkter tillsammans med den personliga kontakten är nycklarna för att lyckas.

Profilera förser företag med presentreklam, profilprodukter och profilkläder som speglar det senaste trenderna inom design och profilering-till rätt pris. Genom unikt samarbete med Europas och Asiens ledande tillverkare kan vi erbjuda ett intressant sortiment av hög kvalitet. Hos oss hittar ni bland annat: pennor, presentreklam, julklappar, presenter, giveaways, väskor, plånböcker, bälten, t-shirts, skjortor, jackor, muggar, kepsar, mössor, luvor, porslin, delicard, glas, halsdukar, klockor, fleece, chocklad, idrottskläder, tablettaskar, morgonrockar och mycket, mycket mer.

Denna sida vill vi att ni som kund ska kunna använda som inspiration.
Är det något annat ni önskar i produktväg så ordnar vi det!
Det räcker inte att synas, du måste gillas och därmed välja rätt produkter för din marknadsföring.


Genom att inspirera till rätt typ av produkter och relationer påverkar du attityder, värderingar och beteenden som märks och gör skillnad.
Vi anstränger oss för att lära känna ditt företag eftersom vi är övertygade om att starka och uthålliga varumärken grundas i värderingar.

Vi vet vad som krävs för att kommunikation ska skapa värde och vi drar oss inte för att utmana, ompröva och tänka nytt. Det är en del av jobbet, det tar vi inget extra för.

Vi arbetar med många av Sveriges största varumärken inom profilbranschen. Det är trygghet.