Fulmössor med tryck

Gör en statement med våra fulmössor med tryck! Välj mellan ett brett utbud av roliga och originella designs, skräddarsydda för att passa din personliga stil.

Frågor och svar
Vad är en fulmössa?


En fulmössa är en vinterfodrad mössa med öronlappar och böjbar skärm. En mycket varm och praktisk mössa med fleece som innerfoder och bävernylon på utsidan för att hålla dig torr om huvudet, undan snö och regn. Väldigt populär bland jägare, hantverkare samt folk som allmänt gillar att vara ute i skog och natur. Denna fulmössa är justerbar och passar de flesta vuxna.

Kan jag beställa en fulmössa med eget tryck?


Självklart kan du göra det. Det finns två olika varianter att beställa en fulmössa ifrån oss. Du kan beställa den ifrån lager till ett minimumantal av 50st. Den andra varianten är att du beställer den på långleverans där leveranstiden på denna fulmössa är cirka 3?4 månader. Då är minimumantalet 100st men priset 20?25% billigare.

Rekommenderar ni brodyr eller tryck på fulmössa?


Vi rekommenderar brodyr eftersom den märkningen är hållbarare över tid. Det går även att trycka en fulmössa men generellt är brodyr bättre.

Vilka färger kan jag beställa på fulmössor?


Från lager finns den i 7?8 färger. Beställer du den på långleverans kan du få den i princip i vilken färg ni önskar ifrån 100st.

Har fulmössor olika storlekar?


Denna vuxenvariant finns i en storlek men den är ställbar och passar dom flesta huvuden.

Finns det fulmössor för barn?


Japp det finns lagermössor i dam/jr storlekar.

Används fullmössorna även av barn?


Självklart finns det även barn som använder en fulmössa.

Varför ska jag köpa en fulmössa?


Det spelar ingen roll om du hänger på Stureplan, har kalasbyxor och jobbar på bank eller kanske är du som vi och ser onödigheten i att frysa. I Kiruna under värnplikten fick vi oss snabbt till lags att det är endast den dumme och den late som fryser. Det har genom åren blivit ett mantra. Det är tjänstefel att frysa. Denna fulmössa är en del av det väsentliga. Över 60% av din värme lämnar huvudet, utan att ha mössa när det är kallt blir alltså både en intellektuell och fysisk förlust för dig. Kort och gott denna fulmössa har blivit en trendig produkt som används av alla olika typer av människor.


Fulmössa
Fulmössa

En riktigt bra höst/vinterkeps som har blivit våldsamt populär. Finns nu i massor ...

Från 130,00 kr