Profilera Exclusive för företag

Profilera Exclusive från Profilera-Proffs på profilkläder/profilreklam/presenter

Vad kostar det att trycka älgskinnsprodukter?

Kostnaden att prägla i älgskinn varierar beroende på om ni önskar en präglad älg på älgskinnsprodukten och eller företagets logo. En prägling kostar ca 50 kr/st och motiv samt en startkostnad på 895 kr.

Hur gör man tryck på älgskinnsprodukter?

En stämpel i hjälper dig att enkelt märka upp det du skapat. Stämpeln kan användas på olika material som till exempel läder, keramik och näver samt älgskinnsprodukter. När det gäller läder fungerar präglingen bäst på vegetabiliskt garvat läder. För prägling av läder är en press med präglingsverktyg en bra hjälp.

Vilka älgskinnsprodukter kan man beställa?

Vi har valt att ha visitkortsfodral/korthållare, 6-pack glasunderlägg, blockomslag samt plånböcker i älgskinn som vi kan leverera till våra kunder med präglad logotype om så önskas.

Vad är det för skillnad på skinn och läder?

Hudar är hela skinn från större djur, skinn är tunt och läder är tjockare kvalitéer. Utöver dessa tre benämningarna delas läder och skinn in i anilin, semianilin, täckfärgat läder. Dessa olika typerna av läder beror på vilket djur huden kommer från och hur de behandlats.

Hur tillverkas älgskinn?

Läder är djurhudar bearbetats för att förvandlas till mjukt och tåligt läder som kan användas till skor, väskor och andra läderprodukter. Beredningen av djurhudarna sker stegvis ? de konserveras, garvas, färgas, återfettas och ytbehandlas för att till slut sys ihop till färdiga produkter.

Varför ska man köpa våra älgskinnsprodukter?

Har du en kund eller leverantör som är utländsk tycker vi att dessa älgskinnsprodukter passar alldeles utmärkt som en give away eller present. Många utländska kunder är ofta väldigt fascinerad av just djuret älg. För oss är kanske det djur som är mest förknippat med Sverige just älg.
Visitkortsfodral/kontorskortfodral i älgskinn
Visitkortsfodral/kontorskortfodral i älgskinn

inkl, prägling (1st älg + 1st kund logo) Den perfekta gåvan från Norrland/Sverige....

Från 199,00 kr

Blockomslag i älgskinn
Blockomslag i älgskinn

inkl, prägling (1st älg + 1st kund logo) Den perfekta gåvan från Norrland/Sverige....

Från 379,00 kr

Underlägg i plåtask, älgskinn
Underlägg i plåtask, älgskinn

6st inkl, prägling (1st älg + 1st kund logo) Den perfekta gåvan från Norrland/Sver...

Från 359,00 kr